Wednesday, 19 September 2012

Handphone :)

Assalamualaikum ! haaa , jawab jangan tak jawab :3 saya nak cerita pasal henpon ni >.< Henpon saya jenama Samsung Galaxy Y . Ramai orang pakai kan ? siapa pkai kita geng ^^ . Masa baru beli dulu kannn sy punyaa lahh excited Xp . Maklumlee first time dapat phone touch-2 gituu . hehe . Then ! buat lee lock tamaw bg kakak ceroboh :3 . Jenuh pikir nak buat yg susah-2 ....pagi esok saya lupa pulak password , hah . Sudah ? kelamkabut la gamaknya . pahtu gi kedai beli henpon tu tanye camene nak wat . dia kata kena cabut memory card . Dahla kena charge RM30 ringgit pahtu kena marah lagi . sekarang insaf sebab game habis hilang lepas cabut memory card tu . tanpa game henpon ku tak bermakna langsung T-T . pahtu saya gi la tuseyen sebelah rumah tusyen ade wi-fi free saya pon kelebek la phone download macam-macam . haa , sekarang lagii banyak game dari dulu hoho xD .

Tuesday, 18 September 2012

Raya Raya Raya ~ !

Hey, hey ! Opss sorii >_< . Assalamualaikum kawan-kawan n_n. Amacam raya nieh ? best ke ? kalau tanye saye komfem la bestt ,hihihi . Sebab tu la teman nak cite nieh . Teman balik kampung sambil nyanyi Ooo ~~ balik kampuung ! hehhe . Tahun ni duit raya banyaknya leh tahang gakk . Hohohoho , baju raye korang warnaa ape yeaa ? Biar saya tekaa ? Kuning? Hijau? Biru? Merah? Koko? Tekous? Pink? Hitam? or yang lain ?? banyak ke dapt duit raye ? baju raya saye warna koko kain merah , pink , kuning . Apa pendapat anda ? cewahhhh :D . Hihihihih saya suka wat juling >< .lame tak update blog . Tarikh last update ary uh 7/1/2012 . Huyyooo ! lame giler ~ . bosan nak update bukan orang follow pon -_- . Salah korang lha niehh . XD , jangan marah lek lu ! gurau pon salah ke ?? hahahhahahahhahahah . Jom kita main nak ? Kiter main siapa gelak paling banyak menang !!! :D . Korang mesty kutuk aku kan ?? korang kata tah ape-ape permainannya . ouhh takpe korang nak nmajuk la cenggini :P Bubye :D . ehhhh ? nanty la dulu . hye balek ! hahahah ? intro nak tak >< ? Yeayy dapat ramai kawan XD . Busan la blog nihh , ehhh blog pOn pandai merajuk yeaah . nanti sayaaa pujuk la . hahahahhahahhahahhahh