Wednesday, 4 June 2014

☺ Tahun 6 ☺

holla gaiss xx , now im twelf y/o , i am trying to be the best student in UPSR , but i cant , it is so hard to achieve 5 A .. but =.= a few weeks ago :D :D :D i got 5A in PKSR 1 . hashtag feeling bannga yow xP . hashtag kembang doe hahahahahaha .apa nak jadi jadi ah :> aku nak dapat kan hadiah calon UPSR TERBAIK kalau ada rezeki :)

Friday, 6 December 2013

♥ Just Me ♥

Today was very happy. Sebab ? Dapat jumpa kawan masa cuti sekolah ☺ . Btw , dah lama sebenarnya hannah tak update blog sebab lupa pass -_- . Hukhuk . Rindunyaa kat deme !! Who ? My girlfriendss :* . Huahua . Tadi lepak tak puas lorhh mama :3 . Tapii takpe . Mama suruh balik adik balik ^_^ . Esok kelua lagi >.< hakhakk ! hah ! hehe terkejut lettew :p , nak tau sebab apa mama suruh hannah balik ? >.< anggap je laa nakk ehh . Kawasan perumahan hannah diserang penyakit denggi :'( . Sampai jiran SEBELAH RUMAH pun kenaa . Nii takutt ni :3 . Bertahan yee siapa yang kena tuu . Dah kronik dah ni :O Tiap-2 hari sembur :( hurmm hurmm dont like this ! Okeylahh byee ! muahhhh :v

Wednesday, 19 September 2012

Handphone :)

Assalamualaikum ! haaa , jawab jangan tak jawab :3 saya nak cerita pasal henpon ni >.< Henpon saya jenama Samsung Galaxy Y . Ramai orang pakai kan ? siapa pkai kita geng ^^ . Masa baru beli dulu kannn sy punyaa lahh excited Xp . Maklumlee first time dapat phone touch-2 gituu . hehe . Then ! buat lee lock tamaw bg kakak ceroboh :3 . Jenuh pikir nak buat yg susah-2 ....pagi esok saya lupa pulak password , hah . Sudah ? kelamkabut la gamaknya . pahtu gi kedai beli henpon tu tanye camene nak wat . dia kata kena cabut memory card . Dahla kena charge RM30 ringgit pahtu kena marah lagi . sekarang insaf sebab game habis hilang lepas cabut memory card tu . tanpa game henpon ku tak bermakna langsung T-T . pahtu saya gi la tuseyen sebelah rumah tusyen ade wi-fi free saya pon kelebek la phone download macam-macam . haa , sekarang lagii banyak game dari dulu hoho xD .

Tuesday, 18 September 2012

Raya Raya Raya ~ !

Hey, hey ! Opss sorii >_< . Assalamualaikum kawan-kawan n_n. Amacam raya nieh ? best ke ? kalau tanye saye komfem la bestt ,hihihi . Sebab tu la teman nak cite nieh . Teman balik kampung sambil nyanyi Ooo ~~ balik kampuung ! hehhe . Tahun ni duit raya banyaknya leh tahang gakk . Hohohoho , baju raye korang warnaa ape yeaa ? Biar saya tekaa ? Kuning? Hijau? Biru? Merah? Koko? Tekous? Pink? Hitam? or yang lain ?? banyak ke dapt duit raye ? baju raya saye warna koko kain merah , pink , kuning . Apa pendapat anda ? cewahhhh :D . Hihihihih saya suka wat juling >< .lame tak update blog . Tarikh last update ary uh 7/1/2012 . Huyyooo ! lame giler ~ . bosan nak update bukan orang follow pon -_- . Salah korang lha niehh . XD , jangan marah lek lu ! gurau pon salah ke ?? hahahhahahahhahahah . Jom kita main nak ? Kiter main siapa gelak paling banyak menang !!! :D . Korang mesty kutuk aku kan ?? korang kata tah ape-ape permainannya . ouhh takpe korang nak nmajuk la cenggini :P Bubye :D . ehhhh ? nanty la dulu . hye balek ! hahahah ? intro nak tak >< ? Yeayy dapat ramai kawan XD . Busan la blog nihh , ehhh blog pOn pandai merajuk yeaah . nanti sayaaa pujuk la . hahahahhahahhahahhahh

Saturday, 7 January 2012

✿BIRTHDAY I✿

 Yahuuu ! Horeeyyyyy !! lagi berapa hari je lagii my birthday ^^ <3 .. so , maknenya korang kene lhaa bagi aku hadiah okeyh ? hehe >_< ! kalau nak bagi tuuu bagi lhaa besa-besa sikit okeyh ??? bagi yang follow my blog , I said thanks to you but you kene lhaa bagi hadiah kat saya . huhu :3 . harap korang enjoy when my birthday okay ? emm , satu lagi jemput-jemput la datang rumah saya . hope you all happy . kalau saya happy you all pun kene happy gakk hehheehe ?:D anways , this is my favourite picture boh la kat blog korang n saya akan follow kalau ada picture nih ~ heheheh :)

Sunday, 27 November 2011

Always happy ~ ^^

Assalamualaikum semua ,

awak semua happy ke di sana ??? kalau awak semua nak tahu saya selalu je happy .. tp harini .. saya lebih HAPPY !!!   nak tahu kenapa ??? haaa..... baca bawah tuu ^^ ... 



harini saya tunggang motor !! ^^ ... huwaaa !! seronoknyaaa ,, hihihih :) ..... tp tdi ada accident sikit ,, maklumlahkan , bukan orang pro ~~!! hihi ... BOOOMMMM !! opocot ! , motor tuuu terbabas ... aduuu , malunyaaa :* ... time tu lah ponn , orang tengah seronok niee .. boley pulakk ter..babas ,, tpii tetap happy ^^ .. dah tuu apa lgii ?? panggil abah lahh ~ wee ! hehehe .. lepastu rehat jap pastu boleh pulak sambung naik , hihihi ,, biasa lakan budak2x ~ .. mana boleh sukakan sesuatu .. mesti tak nak lepas punyaaa ^^ .. ok lah takat tu je lahh .. mlss nk cita panjangg .. bubye ^^

Tuesday, 22 November 2011

✿ Impian ku ✿

Aku percaya semua orang menyimpan pelbagai impian yang indah dalam hidup ini... Aku juga tidak mahu ketinggalan memasang angan-angan dan harapan. Pasti ramai di luar sana tertanya-tanya, apakah pohon impian
yang sentiasa subur mekar di kamar hatiku...

Sejak dari kecilku ,
Aku berangan-angan dan bercita-cita tinggi untuk menjadi seorang doktor pakar yang terkenal . Aku yakin dengan harapan yang tinggi, impian aku akhirnya pasti akan menjadi kenyataan..Oh, betapa indahnya jika menjadi seorang doktor yang dapat berbakti kepada nusa dan bangsanya. Aku tidak punya niat lain selain membantu orang-orang yang dalam kesusahan...dan selain itu aku berangan -angan untuk membuka sebuah butik pakaian  yang akan ku jahit sendiri. Aku melakukan semua ini demi meneruskan cita-cita ibu dan bapa ku ....


Aku tahu keluarga ku bukanlah keluarga yang kaya tetapi hanya sederhana,
tetapi untuk menjadi kaya bukanlah kerja yang mudah. Pepatah mengatakan 'Tiada jalan mudah untuk berjaya .' . Dengan itu kita haruslah berusaha demi menyelamat anak-anak bangsa kita dengan mempengaruhi mereka supaya mengikut jejak-jejak kita semua..Jika kita tidak memainkan peranan kita sebagai individu yang bertanggungjawab pasti anak muda kita masa hadapan gelap masa depannya . Kita hanya perlu bersyukur pada ilahi, kerana walaupun tidak kaya dengan harta tetapi diriku kaya dengan kasih sayang serta kemesraan.


Aku berharap ,
impian dan harapan yang ku bina ini akan membuahkan realiti suatu hari nanti ......      


Dr. Husna ✿