Wednesday, 19 September 2012

Handphone :)

Assalamualaikum ! haaa , jawab jangan tak jawab :3 saya nak cerita pasal henpon ni >.< Henpon saya jenama Samsung Galaxy Y . Ramai orang pakai kan ? siapa pkai kita geng ^^ . Masa baru beli dulu kannn sy punyaa lahh excited Xp . Maklumlee first time dapat phone touch-2 gituu . hehe . Then ! buat lee lock tamaw bg kakak ceroboh :3 . Jenuh pikir nak buat yg susah-2 ....pagi esok saya lupa pulak password , hah . Sudah ? kelamkabut la gamaknya . pahtu gi kedai beli henpon tu tanye camene nak wat . dia kata kena cabut memory card . Dahla kena charge RM30 ringgit pahtu kena marah lagi . sekarang insaf sebab game habis hilang lepas cabut memory card tu . tanpa game henpon ku tak bermakna langsung T-T . pahtu saya gi la tuseyen sebelah rumah tusyen ade wi-fi free saya pon kelebek la phone download macam-macam . haa , sekarang lagii banyak game dari dulu hoho xD .

2 comments:

  1. Peristiwa yang membuatkan kita insaf ... Hehe =D

    ReplyDelete
  2. hahahhaha , betul betul betul :)

    ReplyDelete